Man må skelne klart mellem metalforbindelser, som bliver skruet uden på træet, og metalforbindelser, som lægges ned i træet. Hvis metallet skrues uden på træet skal alle kanter være bløde, hvorimod de beslag, som lægges ned i træet, skal have skarpe kanter, og beslagets overside skal ligge glat med træets overflade.
Det forekommer ofte ved metaldele, som er fremstillet i storproduktion, at snedkeren selv er nødt til at gå kanter og huller efter. Man stemmer halvt ned, vender derefter bunken og det samme gentages; kun må man iagttage, når stemmejernet hugges ned, at det føres lidt skråt ind mod midten af trætykkelsen, for at man bagefter er sikker på at samlingen bliver tæt.
Tapstykket stilles ovenpå det andet stykke, glat med stregmålsridsen, og derefter ridses sinkerne af. Derefter skæres hulsinken ved at skære på ydersiden af ridsen; man opnår hermed, at samlingen bliver tæt, efter at sinken er udstemmet. Det principielle i sinken for dæk er, at man lader 1/3 stå for at dække og støtte sinken som stemmes 2/3 af stykkets tykkelse ned.